Whatsapp: 0502626889

 
   
                

 Bulgur with Squash

With EasyCook
 
Ingredients:
  • 1 Onion, diced
  • 1 Medium squash, diced
  • 2 cups Coarse bulgur, washed well
  • 1 tbsp Olive oil
  • 4½ cups Hot water
  • Salt, pepper, soup powder
 
Preparation:
  • Add olive oil, onions and squash in the EasyCook pot, set it on FRY and fry for 5 minutes.
  • Add the bulgur, season and stir well. Add hot water. 
  • Select the PRO setting on 160*c for 30 minutes. Cook until program is done.
 
Bon Appetit!
 
By the way, the EasyCook has a heat preservation function that starts automatically after the cooking process is over. To finish and turn off the function, press and hold the "Warm/Cancel" button. The cooker will display all the programs, and the heating process will be over.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי